Διπλώματα Αυτοκινήτου
 • Επιβατηγών (Β)
 • Επιβατηγών με ρυμουλκό (Β+Ε)
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Στη σχολή οδηγών Αδάμ Γιάννης, προσφέρονται μαθήματα εκπαίδευσης και απόκτησης διπλώματος για αυτοκίνητα με φιλοσοφία ουσιαστικής εκπαίδευσης στους νέους οδηγους, τόσο σε οδηγικές δεξιότητες όσο και σε συμπεριφορικές στάσεις απέναντι σε αυτό που αποκαλούμε ασφαλή οδήγηση, ενσωματώνοντας το σύστημα συμπεριφορικής εκπαίδευσης οδηγών «Interactive Driving System».

Στα διπλώματα του αυτοκινήτου εκτός του γερμανικού συστήματος υπάρχει και ειδικό application για στοχευόμενη εξάσκηση πάνω στις αδυναμίες των μαθητών.

Προϋποθέσεις:

Ο Ενδιαφερόμενος θα πρέπει:

 1. Να έχει την κανονική του διαμονή στην Ελλάδα ή την ιδιότητα του σπουδαστή ή του μαθητή επί έξι (6) τουλάχιστον μήνες στην Ελλάδα συνεχώς ή αθροιστικά, κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο, πριν από την ημέρα κατάθεσης της αίτησης και των δικαιολογητικών χορήγησης.
 2. Να έχει την κατοικία του στην περιοχή της οικείας Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, στην οποία κατατίθεται η αίτηση.
 3. Να μην κατέχει άλλη άδεια οδήγησης, ίδιας κατηγορίας, ελληνική ή κράτους-μέλους της Ε.Ε. (συμπεριλαμβανομένων των κρατών Νορβηγίας, Ισλανδίας και Λιχτενστάιν) ή τρίτης χώρας.
 4. Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
 5. Να έχει τις ελάχιστες προϋποθέσεις σωματικής και διανοητικής ικανότητας που ισχύουν για την Ομάδα 1 του Παρατήματος III του π.δ.51/2012 (Α΄101).
 6. Να επιτύχει σε θεωρητική εξέταση και σε δοκιμασία προσόντων και συμπεριφοράς, μετά από υποχρεωτική θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

EXTRA ΠΑΡΟΧΕΣ

Δωρεάν παροχές με την εκπαίδευση απόκτησης του διπλώματος Επιβατηγών (Β)

 • Εκπαίδευση με το καινούριο όχημα, επισήμανση διαφορών, εξάσκηση και απόκτηση αυτοπεποίθησης. ( 1 διδακτική ώρα)
 • Εκπαίδευση στις συνήθεις διαδρομές, επιλογή καταλληλότερης
  διαδρομής, για μεγαλύτερη ασφάλεια και ανάλυση ρίσκου διαδρομών. (1-2 διδακτικές ώρες)
 • Κατάλληλη πληροφόρηση και καθοδήγηση για την επιλογή αυτοκινήτου ως εργαλείο ασφαλούς μετακίνησης σύμφωνα με τα σωστά τεχνικά χαρακτηριστικά για την αποφυγή ατυχημάτων πάντα σε σχέση με τις ανάγκες των ενδιαφερόμενων.
Τηλέφωνα
2105561076 , 6977259098
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτ. - Σάβ. : 9:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.

  Θέλετε να σας καλέσουμε εμείς?